Program


A Budapest Kortárstánc Főiskola bemutatja: Karácsonyi Kortárstánc Piknik

A Budapest Kortárstánc Főiskola bemutatja: Karácsonyi Kortárstánc Piknik

Hozz sütit és díszeket a piknikasztalra!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2016. december 19. hétfő, 14:00

Munkabemutatók, részletek, félkész és kész előadások, etűdök, filmek, és műfajilag még nehezen besorolható munkák, ... és a piknik asztal - már kettőtől éjfélig és tovább. Minden órában kezdődik egy összeállítás és a szünetekben is lesz „csemege”: filmek, testinstallációk és a terített asztalon vendégváró falatok, tea és sütemény. Számítunk rátok is, beálltok a táncházba, a jambe, a kortárs diszkóba. Süssetek, hozzatok, és osszuk meg, amink van!

Kérj egy jelet, egy rajzot, egy ujjlenyomatot, egy illatot, egy emléket...! - Ezt a játékot azért találtuk ki, hogy legyen apropód odamenni, ahhoz is, akit még nem ismersz. Ebben a kis füzetben hagytunk helyet, ahova gyűjthetsz csak neked szóló emlékeket az alkotóktól, előadóktól, akik előadásuk után a büfében várnak rád.

A házigazdák: Cuhorka Emese és Vas Imre!

Mindjárt itt a karácsony! Ideje lelassulni. Idén már nem kezdünk újba.
Ma nézzük meg mire jutottunk, örüljünk az eredményeknek és ünnepeljünk!

Az est szervezői:
Angelus Iván, Tóth Laura, Dömötör Luca

Figyelem! A stúdió és a klub előadásaira regisztráció szükséges!
(Tel.: 36 1 250 30 46

Ajánlatunk


Magyar és térségbeli újcirkusz előadások, munkabemutatók, szakmai beszélgetések, közösségi események és a MUCH MORE Showcase, a cirkuszi számok & előadás koncepciók szemléje.

Megindító szellemidézés: a Börcsök Boglárka által készített videofelvételek és a precíz megszemélyesítés segítségével három elhunyt táncos elevenedik meg - és velük együtt a modern tánc szabadságát és a 20. századi ideológiák elnyomását tükröző megható élettörténetük.

Ajánló


Izgalmas utazás időben és térben. A táncosok közötti párbeszéd ebben a koreográfiában is repetitív mozdulatokra és ingamozgásra épül fel.

A Willany Leó előadásoknál az a koncepció, hogy nincs koncepció. Különböző műfajokból érkező előadók találkoznak a Trafó stúdiójában azzal a…

Kelet kapuja, végállomás. Vasutas stand-up lokálpatrióta ízzel, videókkal, hangjátékkal, nosztalgiával és egy vasúti tekerős izével. Háda Fruzsina hazatér szülővárosába, Záhonyba,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!