Program


A Trafó és a Slam Poetry Budapest bemutatja: V. ORSZÁGOS SLAM POETRY BAJNOKSÁG – Döntő

A Trafó és a Slam Poetry Budapest bemutatja: V. ORSZÁGOS SLAM POETRY BAJNOKSÁG – Döntő

Idén ünnepli 10. születésnapját a hazai slam poetry szcéna. Ebben a jubileumi évben már az 5. Országos Slam Poetry Bajnokságon vehetnek részt a slammerek és slam rajongók!  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2016. október 30. vasárnap, 19:00

„Nekünk a slam az új punk”, a Csider István Zoltán szövegének ihletésére született, mára slam körökben szállóigévé vált mottóval zajlik az 2016-os bajnokság kampánya. Az eseményt promotáló videóban a „Neked mi a slam?” kérdésre a legkülönfélébb válaszok születtek. Mindenkinek más jelent. Valakinek egy érzés, valakinek egy műfaj, valakinek maga az élet. Aki eljön az országos bajnokság döntőjére biztos, hogy a slam legjavát fogja kapni és ha eddig nem volt válasza, ezután az élmény után szinte biztosan lesz.
 
A döntőn a tavalyi győztes Basch Péter és a friss erdélyi bajnok mellett, 24 slammer vesz részt, akik a szeptemberi előválogatókon indult 170 nevező közül jutottak be az októberi döntőbe. A produkciókat 5 fős zsűri értékeli, 3 előre felkért szakmai taggal, további két zsűritag a közönség soraiból kerül ki. A zsűri elnöke Babiczky Tibor – író, költő, újságíró –, aki az előválogatókat is végig értékelte. Az ő pontszámaik döntik el, hogy ki állhat fel a dobogóra, ki lesz az idei bajnok. Emellett a zsűri egy különdíjast is választ, és a nézők szavazatai alapján szintén kiosztásra kerül egy közönségdíj.
A hangulatért az országos bajnokságokról elmaradhatatlan Amoeba zenekar felel, a műsort  felkért vendégelőadók színesítik,  valamint idén is ott lesz a megunhatatlan konferanszié páros, Mavrák Kata Hugee és Németh Péter Zeek.

Ajánlatunk


Zságer Balázs (live – album premiere) Abul Mogard (live) swanasa (live)

„Auto-bio-koreo-gráfia”, aminek lehetett volna az az alcíme, hogy „tánc az AIDS-től a klímaválságig”. Jérôme Bel elmerül a saját életrajzában és a munkáihoz hozzákapcsolja elfogultságait, a választásai okát, kétségeit és céljait.

Rejtélyesség, egyfajta bizsergető idegenség és misztikum hatja át az előadást, bizonyos formáival és hangulatával Lynchet idézve(ki ne emlékezne a Twin Peaks vörös függönyeire!). A The Green egy lenyűgöző előadás, meghökkentő és felforgató látványelemekkel, valahol a cirkusz, színház és az újmágia mezsgyéjén.

Ajánló


Gondolat Plasztika

Pavel Sterec: A Selyemút – Bebalzsamozás és mumifikálás

Pavel Sterec: A Selyemút – Bebalzsamozás és mumifikálás
A több százmillió dolláros kínai befektetéssel támogatott, valaha volt egyik legnagyobb…

2021. június 18-án Gaby Pepito vőlegényével, Brian Laundrie-val útra kelt, hogy valóra váltsák sokak elérhetetlen álmát, és világgá menjenek egy…

sors-diagnózis egy felvonásban Emese története se nem mese, se nem álom, hanem kortárs valóság. Portré egy nőről, egy társadalomról.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!