Program


Anton Lachky Company (SK/BE): Mellékhatások (Side Effects)

Anton Lachky Company (SK/BE): Mellékhatások (Side Effects)

Uralkodik a szörnyetegek iránti vágy, a hülyeséget ünnepeljük. A négy szereplő lehet egy nem működő család, egy titkos szekta vagy egy távoli valóság délibábja.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. február 10. péntek, 20:00

Egy hallucináló nő fejében játszódik az előadás, amit lát vagy elképzel, azt látjuk mi is. Kitalálja a saját valóságát, szabályokkal, viszonyokkal, kapcsolódási pontokkal és karakterekkel, akiket álomról álomra vezetget tovább. Minden jelenet az átélt hiteles valóság mellékhatása.

A négy kiemelkedő táncos energikus, vicces mégis kicsit nyugtalanító világot teremt, egyikük, Varga Csaba, már itthon sem ismeretlen (pl. Whirling, Hinoki, legújabban pedig Schrödingerre várva). Anton Lachky a brüsszeli PARTS-ban tanult, Akram Khan táncosa volt két évig, majd sokfelé tanítani, vendég koreografálni kezdett (Helsinki City Theater, Iceland Dance Company, Gottenborg Ballet). 2013-ban a fiatal alkotó első saját koreográfiája nagyot robbant a világban, körbe is járta vele a legjobb helyeket, ez a második önálló darabja.

Koreográfia: Anton Lachky
Táncosok: Milan Herich, Patricia Rotondaro, Sara Sguotti, Csaba Varga
Fényterv: Joris De Bolle
Hang: Tom Daniels
Technikus: Marlies Jacques
Jelmez: Britt Angé
Produkció: Seventyseven vzw
Koprodukció: Charleroi Danses, Centre Chorégraphique de la Fédération Wallonie Bruxelles
Támogató: La Fédération Wallonie Bruxelles

Ajánlatunk


Magyar és térségbeli újcirkusz előadások, munkabemutatók, szakmai beszélgetések, közösségi események és a MUCH MORE Showcase, a cirkuszi számok & előadás koncepciók szemléje.

„Sorry. Próbáltuk, de nem sikerült. Próbáltunk visszatérni a normalitásba, a sötét színházterembe, létrehozni egy táncelőadást, és azzal foglalkozni, amihez a legjobban értünk – de nem sikerült. Próbáltuk az ellenkezőjét: valami mást csinálni, valahogy máshogy csinálni, megválaszolni a kérdést: mit tehet három alkotó gyökeres változásért az utolsó órában?

sors-diagnózis egy felvonásban Emese története se nem mese, se nem álom, hanem kortárs valóság. Portré egy nőről, egy társadalomról.

Ajánló


Van egy pont, ahol dobbantani kell.

Az iskola már nem zárhat magába. Még irányít, lehetőségeket mutat, de eljön…

#teisjobbankedveledakígyókatazénbizonytalanragyogásúhajamnál #minekvagyokilyenrongyoskisnudli #zsibbadt

Magyar és térségbeli újcirkusz előadások, munkabemutatók, szakmai beszélgetések, közösségi események és a MUCH MORE Showcase, a cirkuszi számok & előadás…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!