Program


Anton Lachky Company (SK/BE): Mellékhatások (Side Effects)

Anton Lachky Company (SK/BE): Mellékhatások (Side Effects)

Uralkodik a szörnyetegek iránti vágy, a hülyeséget ünnepeljük. A négy szereplő lehet egy nem működő család, egy titkos szekta vagy egy távoli valóság délibábja.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. február 10. péntek, 20:00

Egy hallucináló nő fejében játszódik az előadás, amit lát vagy elképzel, azt látjuk mi is. Kitalálja a saját valóságát, szabályokkal, viszonyokkal, kapcsolódási pontokkal és karakterekkel, akiket álomról álomra vezetget tovább. Minden jelenet az átélt hiteles valóság mellékhatása.

A négy kiemelkedő táncos energikus, vicces mégis kicsit nyugtalanító világot teremt, egyikük, Varga Csaba, már itthon sem ismeretlen (pl. Whirling, Hinoki, legújabban pedig Schrödingerre várva). Anton Lachky a brüsszeli PARTS-ban tanult, Akram Khan táncosa volt két évig, majd sokfelé tanítani, vendég koreografálni kezdett (Helsinki City Theater, Iceland Dance Company, Gottenborg Ballet). 2013-ban a fiatal alkotó első saját koreográfiája nagyot robbant a világban, körbe is járta vele a legjobb helyeket, ez a második önálló darabja.

Koreográfia: Anton Lachky
Táncosok: Milan Herich, Patricia Rotondaro, Sara Sguotti, Csaba Varga
Fényterv: Joris De Bolle
Hang: Tom Daniels
Technikus: Marlies Jacques
Jelmez: Britt Angé
Produkció: Seventyseven vzw
Koprodukció: Charleroi Danses, Centre Chorégraphique de la Fédération Wallonie Bruxelles
Támogató: La Fédération Wallonie Bruxelles

Ajánlatunk


„Auto-bio-koreo-gráfia”, aminek lehetett volna az az alcíme, hogy „tánc az AIDS-től a klímaválságig”. Jérôme Bel elmerül a saját életrajzában és a munkáihoz hozzákapcsolja elfogultságait, a választásai okát, kétségeit és céljait.

2021. június 18-án Gaby Pepito vőlegényével, Brian Laundrie-val útra kelt, hogy valóra váltsák sokak elérhetetlen álmát, és világgá menjenek egy lakóbusszal. Az út eredetileg októberig tartott volna, akkorra terveztek megérkezni a lány szüleihez.

sors-diagnózis egy felvonásban Emese története se nem mese, se nem álom, hanem kortárs valóság. Portré egy nőről, egy társadalomról.

Ajánló


Gondolat Plasztika

Pavel Sterec: A Selyemút – Bebalzsamozás és mumifikálás

Pavel Sterec: A Selyemút – Bebalzsamozás és mumifikálás
A több százmillió dolláros kínai befektetéssel támogatott, valaha volt egyik legnagyobb…

Rejtélyesség, egyfajta bizsergető idegenség és misztikum hatja át az előadást, bizonyos formáival és hangulatával Lynchet idézve(ki ne emlékezne a Twin…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!