Program


Antré 6 // SZERI VIKTOR: GET AHOLD OF IT

Antré 6 // SZERI VIKTOR: GET AHOLD OF IT

Fiatal alkotók Stúdió-estjei
angol nyelven
A Trafó és a Műhely Alapítvány közös programsorozatában, az Antréban új kezdeményezéseknek, friss szemléletű fiatal alkotóknak kíván bemutatkozási lehetőséget teremteni a Trafó Stúdióban.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. április 22. szombat, 19:00

A get ahold of it a realitás és a képzelet határán próbálja megragadni a felnőtté válás előtti pillanat legnagyobb dilemmáit. A darabban létrejövő szituációk az egyéni és globális viszonyán merengenek, a személyes terünkön túlnyúló felelősségek és az általunk kifejthető hatások mértékével kapcsolatban tesznek fel bizonytalan hangvételű kérdéseket. Mit érnek a vágyaim? Lehetnek-e egyáltalán tudatos döntésem? Ha nincs visszaút, hova menekülhetek? Hogyan megy át az álom ébrenlétbe, az éberség pedig eufóriába? És mi van, ha a játék háborúvá válik?

Szeri Viktor 2014-ben végzett a Budapesti Kortárstánc Főiskolán. Azóta független előadóként és alkotóként dolgozik. Molnár Csaba Az Ökör c. és Vass Imre taking place c. darabjaiban előadóként vett részt. Vavra Júliával kísérletező duettjük (Sugárvely) 2016-ban az Artusban, majd a Sziget Fesztiválon volt látható. ∆YOU TAKE MY BREATH AWAY∆ című szóló performanszát a budapesti tranzit. hu-ban, az Artusban és a berlini CHB-ban mutatta be. Szeri munkáiban a fiatal kultúra, a szubkultúrák és azok problémái, érzései erősen megjelennek. A vizualitás és a d.i.y. megoldások kulcsfontosságú összetevői darabjainak. Az utóbbi években a képzőművészet és a performansz művészet kapcsolatával foglalkozik.

Alkotó, előadó/Created and performed by: Szeri Viktor
Mentor: Bogyó Virág
Fény/Light:
Videó/Video: Vincze Alina
Fotó/Photo: Juhász Adrienn Noémi
Támogatók/Supported by: Műhely Alapítvány, Sín Kulturális Központ, Emberi Erőforrások minisztériuma, Nemzeti Kulturális Alap
Köszönet/Special thanks ot: Muskovics Gyula,  Vavra Júlia

A performansz a Műhely Alapítvány „Mesterprogram – mentorálás és kutatás a kortárs táncban” sorozata keretében kerül megrendezésre.

Ajánlatunk


Magyar és térségbeli újcirkusz előadások, munkabemutatók, szakmai beszélgetések, közösségi események és a MUCH MORE Showcase, a cirkuszi számok & előadás koncepciók szemléje.

Zságer Balázs (live – album premiere) Abul Mogard (live) swanasa (live)

Az előadás akár egy (ön)gyógyító rituálé: Rodrigues és társulata a gyógyulás szellemeit - az encantadosokat - idézik meg. A címválasztás oka sokrétű: a munkafolyamat a covid-19 okozta egészségügyi válsággal összefüggésben indult és abból a vágyból született, hogy az encantadosok erői által varázsolják el a világot, és állítsák helyre annak törvényes rendjét. 11 táncos 140 színes takarót hív segítségül állandó alakváltáshoz.

Ajánló


Rejtélyesség, egyfajta bizsergető idegenség és misztikum hatja át az előadást, bizonyos formáival és hangulatával Lynchet idézve(ki ne emlékezne a Twin…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!