Program


Antré 7. // Ziggurat Project & Munkácsy Eszter: ANXIETY

Antré 7. // Ziggurat Project & Munkácsy Eszter: ANXIETY

A Trafó és a Műhely Alapítvány közös programsorozatában, az Antréban új kezdeményezéseknek, friss szemléletű fiatal alkotóknak kíván bemutatkozási lehetőséget teremteni a Trafó Stúdióban.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. május 29. hétfő, 19:00

Miért ez a szorongás? Honnan jön a sok rémálom? Egy pár radikális akció Európa szerte… káoszteremtés. Tudjuk, hogy többen halnak meg autóbalesetben vagy cukorbetegségben. Mégis rettegünk… hogy ez a harmadik… egy olyan háború, mely Európát is érinteni fogja, sőt már meg is érintette. Hogy néz ki egy háború? Dali festmények ugranak be végtagokról, furcsa lényekről, vörös és kék kietlen tájakon. Szürreális képek váltják egymást éjszakánként. Mitől is félünk? Az ismeretlentől. A manipulációtól?! A különböző érdekektől átszőtt szemfényvesztéstől.
Három táncos a valós időben – looperek és effektek segítségével – létrehozott zenével szerves egységet alkotva jeleníti meg az alkotók valóság és álom határán lebegő világát. Az előadás központi témája a mai nyugati társadalmakban folyamatosan jelenlévő, lappangó feszültség, melynek első számú kiváltói a terrorfenyegetettség és egy lehetséges háború kilátása.

A Ziggurat Project 2013-ban alakult Kovács Emese, Lukács Gergő és Sarlós Flóra Eszter kezdeményezéséből. A társulat Budapesten működik, állandó tagokkal és meghívott művészekkel a tánc, színház, vizuális művészetek, zene és irodalom területéről. Céljuk, hogy helyszínspecifikus darabokat hozzanak létre, melyek színházi téren kívül, egyéb kulturális platformokon, illetve közösségi terekben valósulnak meg, így közvetlenebb kapcsolatot kialakítva a nézőkkel.
 
Ének / hang / loop: Munkácsy Eszter
Koreográfia: Sarlós Flóra Eszter
Táncosok, alkotótársak: Bot Ádám, Kovács Emese, Sarlós Flóra Eszter
Vizuál: Antal Malvina
Fényterv: Szabon Balázs

Ajánlatunk


2021. június 18-án Gaby Pepito vőlegényével, Brian Laundrie-val útra kelt, hogy valóra váltsák sokak elérhetetlen álmát, és világgá menjenek egy lakóbusszal. Az út eredetileg októberig tartott volna, akkorra terveztek megérkezni a lány szüleihez.

sors-diagnózis egy felvonásban Emese története se nem mese, se nem álom, hanem kortárs valóság. Portré egy nőről, egy társadalomról.

„Auto-bio-koreo-gráfia”, aminek lehetett volna az az alcíme, hogy „tánc az AIDS-től a klímaválságig”. Jérôme Bel elmerül a saját életrajzában és a munkáihoz hozzákapcsolja elfogultságait, a választásai okát, kétségeit és céljait.

Ajánló


Rejtélyesség, egyfajta bizsergető idegenség és misztikum hatja át az előadást, bizonyos formáival és hangulatával Lynchet idézve(ki ne emlékezne a Twin…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!