Program


C!RCA (AUS): Humans

C!RCA (AUS): Humans

A nemzetközileg magas árfolyamon jegyzett ausztrál Circa tíz fantasztikusan képzett akrobatája bemutatja, mit jelent embernek lenni: tételük szerint testünk, vágyaink, szerelmeink, kapcsolataink tesznek ki minket. De hogy mennyit bír az ember? Ők pont ezt feszegetik.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. május 12. szombat, 20:00

 „Elképesztő erővel, kecsességgel, fürgeséggel és egységgel fűszerezett pillanatok zökkenőmentesen kapcsolódnak egymásba” (Sydney Arts Guide)
 
„az ötcsillagos kedvenc… a cirkuszban rejlő művészet tiszta bizonyítéka” (The Guardian)
Míg elámulva nézzük a fizikai teljesítményeket és kunsztokat, észrevétlenül számba vesszük a saját szerelmeinket, az ilyen-olyan súlyokat, amiket cipelünk, és elgondolkodunk a keménységről, amire szükségünk van ezeket elcipelni. A darabbal felsejlik milyen vad dolog embernek lenni.
 
2006-os megalakulása óta a brisbane-i csapat Ausztrália vezető újcirkuszi társulatává nőtte ki magát. Hat kontinens 39 országát bejárták lenyűgöző technikájukkal, félelmetes akcióikkal és veszélyes attrakcióikkal, maguk mögött mindenhol tátott szájakat hagyva. Hozzánk is már negyedszerre jönnek. A Circát az erő, a küzdelem és az érzékenység jellemzi, melyet óriási akrobatikus repertoárral és energiával tele mutatnak be. Fennakadás nélkül folyik egymásba a szélessávú akrobatika, a trapéz, az emelőszámok, a kígyóember rugalmassága, egy csepp helyzetkomikum, rengeteg érzés és a remek zenei választások a kiválóan összerakott új előadásban.
 
Rendező: Yaron Lifschitz
Technikai vezető: Jason Organ
Jelmeztervező: Libby McDonnell

Ajánlatunk


Zságer Balázs (live – album premiere) Abul Mogard (live) swanasa (live)

Közösségi színházi előadás a munka és a szabadidő viszonyáról

Ajánló


Az előadás akár egy (ön)gyógyító rituálé: Rodrigues és társulata a gyógyulás szellemeit - az encantadosokat - idézik meg. A címválasztás…

Hová sodorja a szeszélyes tengerár a kis csónakot hajótörött utasaival, az angyali szépségű nyolcéves leánykával és az értelmes, talpraesett kilencéves…

sors-diagnózis egy felvonásban Emese története se nem mese, se nem álom, hanem kortárs valóság. Portré egy nőről, egy társadalomról.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!