Program


C!RCA (AUS): Addigra mi lesz (What Will Have Been)

C!RCA (AUS): Addigra mi lesz (What Will Have Been)

Kaland, veszélyes játék az emberi testtel és a fizikai teljesítőképesség határaival – ausztrál módra. Akrobatika magas fokon.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2016. november 6. vasárnap, 20:00

80 perc

A CIRCA letisztult, látványos előadás, a cirkuszi műfaj teljesen új megközelítése. Semmi díszlet, semmi kellék, csupán a nehézkedésnek – nem is annyira – kiszolgáltatott testek nagyon is valós színpadi jelenléte. Nincs történet, nincs mese, nincs teatralitás, az egymásra utaltság és a kölcsönös bizalom nem holmi példázaton keresztül, hanem a legegyszerűbb fizikai valójában kerül a szemünk elé a lámpák hol sejtelmes, hol élesen metsző fényköreiben.

A CIRCA három korábbi előadás (The Space Between; by the light of stars that are no longer…; Furioso) legszebb pillanatainak összefoglalása és megfűszerezett átdolgozása.

A fiatal, brisbane-i társulat 2004-es megalakulása óta öt kontinens számtalan országában elállította már a közönség lélegzetét. Idei európai turnéjuk várva várt állomása Magyarország, és ezt igazán túlzás nélkül állíthatjuk: elég belehallgatni az előadás zenei anyagába.

Tűsarok és hátraszaltó - Tóth Ágnes Veronika kritikája a Revizoron

Koncepció, látvány, rendezés: Yaron LIFSCHITZ
Előadók: Freyja EDNEY, Darcy GRANT, Scott GROVE, Emma MCGOVERN, Emma SERJEANT, Lewis WEST
Művészeti vezető: Yaron LIFSCHITZ
Fény és Produkciós Manager: Jason ORGAN
Jelmez: Amanda FAIRBANKS
Produkciós vezető: Diane STERN

circa.org.au

Köszönet:
Australian Government – Australia Council, Queensland Government –Arts Queensland

 

Ajánlatunk


„Auto-bio-koreo-gráfia”, aminek lehetett volna az az alcíme, hogy „tánc az AIDS-től a klímaválságig”. Jérôme Bel elmerül a saját életrajzában és a munkáihoz hozzákapcsolja elfogultságait, a választásai okát, kétségeit és céljait.

2021. június 18-án Gaby Pepito vőlegényével, Brian Laundrie-val útra kelt, hogy valóra váltsák sokak elérhetetlen álmát, és világgá menjenek egy lakóbusszal. Az út eredetileg októberig tartott volna, akkorra terveztek megérkezni a lány szüleihez.

Ajánló


Izgalmas utazás időben és térben. A táncosok közötti párbeszéd ebben a koreográfiában is repetitív mozdulatokra és ingamozgásra épül fel.

Rejtélyesség, egyfajta bizsergető idegenség és misztikum hatja át az előadást, bizonyos formáival és hangulatával Lynchet idézve(ki ne emlékezne a Twin…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!