Program


DataCamp x MOME Open

DataCamp x MOME Open

Tervezz kóddal és ábrázolj adatokkal! Alkoss egyéni formavilágot és nyomtass magadnak saját tervezésű tárgyakat!  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. január 25. csütörtök, 19:00

Sajátítsd el az interaktív média formanyelvét és ismerkedj meg a digitális tárgyalkotás innovatív technológiai lehetőségeivel! Derítsd ki mi mindent tanulhatsz a Creative Code és a Digital Crafting képzések keretében, ha szeretnéd, hogy a jövőben a te kreatív megoldásod kerüljön kivitelezésre egy művészeti, formatervezési vagy média design projektben.
 
A Bánkitó Fesztivál után ezúttal a Trafóklubban folytatjuk a kreatív adatfeldolgozó módszerek feltérképezését a MOME Open oktatóival, akik gyorstalpaló bevezetést adnak a különböző adatok tulajdonságairól, típusairól, összefüggésrendszereiről és az azokban rejlő lehetőségekről. A DataCamp esten kézbe vehetünk néhány virtuálisan tervezett és digitális eljárással készült használati tárgyat is, melyek hasznos szemléltetői egy-egy tervezői koncepció modellezésének.
 
"Az adatvizualizáció egy új, izgalmas területe a képalkotásnak, amelyhez ismernünk kell egy kicsit az adatok természetét, a színek működését, az észlelés pszichológiáját, a tipográfia szabályait és még sok minden mást. Ezek megismerése és felfedezése már önmagában egy izgalmas szellemi kaland, alkalmazásuk eredménye pedig szép és izgalmas műalkotás lehet." Minkó Mihály

Előadók: GYULAVÁRI Tímea, SZŰCS Krisztina, HAJDU Gáspár, NAGY Ágoston, BUJDOSÓ Attila, LIPÓCZKI Ákos, PAPP Dávid, HORVÁTH Ambrus, NÉMETH Orsolya
Szerkesztő: KOVÁCS Andrea

Ajánlatunk


Hová sodorja a szeszélyes tengerár a kis csónakot hajótörött utasaival, az angyali szépségű nyolcéves leánykával és az értelmes, talpraesett kilencéves kisfiúval? Henry De Vere Stacpoole 1908-ban megjelent regényében egy lakatlan, ám egzotikus szigetre a Dél Keresztje alatt.

Az előadás akár egy (ön)gyógyító rituálé: Rodrigues és társulata a gyógyulás szellemeit - az encantadosokat - idézik meg. A címválasztás oka sokrétű: a munkafolyamat a covid-19 okozta egészségügyi válsággal összefüggésben indult és abból a vágyból született, hogy az encantadosok erői által varázsolják el a világot, és állítsák helyre annak törvényes rendjét. 11 táncos 140 színes takarót hív segítségül állandó alakváltáshoz.

Ajánló


sors-diagnózis egy felvonásban Emese története se nem mese, se nem álom, hanem kortárs valóság. Portré egy nőről, egy társadalomról.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!