Program


DataCamp x MOME Open

DataCamp x MOME Open

Tervezz kóddal és ábrázolj adatokkal! Alkoss egyéni formavilágot és nyomtass magadnak saját tervezésű tárgyakat!  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. január 25. csütörtök, 19:00

Sajátítsd el az interaktív média formanyelvét és ismerkedj meg a digitális tárgyalkotás innovatív technológiai lehetőségeivel! Derítsd ki mi mindent tanulhatsz a Creative Code és a Digital Crafting képzések keretében, ha szeretnéd, hogy a jövőben a te kreatív megoldásod kerüljön kivitelezésre egy művészeti, formatervezési vagy média design projektben.
 
A Bánkitó Fesztivál után ezúttal a Trafóklubban folytatjuk a kreatív adatfeldolgozó módszerek feltérképezését a MOME Open oktatóival, akik gyorstalpaló bevezetést adnak a különböző adatok tulajdonságairól, típusairól, összefüggésrendszereiről és az azokban rejlő lehetőségekről. A DataCamp esten kézbe vehetünk néhány virtuálisan tervezett és digitális eljárással készült használati tárgyat is, melyek hasznos szemléltetői egy-egy tervezői koncepció modellezésének.
 
"Az adatvizualizáció egy új, izgalmas területe a képalkotásnak, amelyhez ismernünk kell egy kicsit az adatok természetét, a színek működését, az észlelés pszichológiáját, a tipográfia szabályait és még sok minden mást. Ezek megismerése és felfedezése már önmagában egy izgalmas szellemi kaland, alkalmazásuk eredménye pedig szép és izgalmas műalkotás lehet." Minkó Mihály

Előadók: GYULAVÁRI Tímea, SZŰCS Krisztina, HAJDU Gáspár, NAGY Ágoston, BUJDOSÓ Attila, LIPÓCZKI Ákos, PAPP Dávid, HORVÁTH Ambrus, NÉMETH Orsolya
Szerkesztő: KOVÁCS Andrea

Ajánlatunk


Megindító szellemidézés: a Börcsök Boglárka által készített videofelvételek és a precíz megszemélyesítés segítségével három elhunyt táncos elevenedik meg - és velük együtt a modern tánc szabadságát és a 20. századi ideológiák elnyomását tükröző megható élettörténetük.

Magyar és térségbeli újcirkusz előadások, munkabemutatók, szakmai beszélgetések, közösségi események és a MUCH MORE Showcase, a cirkuszi számok & előadás koncepciók szemléje.

Az előadás akár egy (ön)gyógyító rituálé: Rodrigues és társulata a gyógyulás szellemeit - az encantadosokat - idézik meg. A címválasztás oka sokrétű: a munkafolyamat a covid-19 okozta egészségügyi válsággal összefüggésben indult és abból a vágyból született, hogy az encantadosok erői által varázsolják el a világot, és állítsák helyre annak törvényes rendjét. 11 táncos 140 színes takarót hív segítségül állandó alakváltáshoz.

Ajánló


A Willany Leó Improvizációs Táncszínháznak -az improvizáció műfajából kifolyólag- egyik fő jellemzője a kísérletezés, a folyamatos megújulás.

Hová sodorja a szeszélyes tengerár a kis csónakot hajótörött utasaival, az angyali szépségű nyolcéves leánykával és az értelmes, talpraesett kilencéves…

Rejtélyesség, egyfajta bizsergető idegenség és misztikum hatja át az előadást, bizonyos formáival és hangulatával Lynchet idézve(ki ne emlékezne a Twin…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!