Program


Electrify vol. 13 // Zs (US), Horse Lords (US), Cloud Becomes Your Hand (US)

Electrify vol. 13 // Zs (US), Horse Lords (US), Cloud Becomes Your Hand (US)

A tizenharmadik Electrify a keleti parti avant-garde színtér új generációjának krémjét mutatja be. Fellép a szívós, zavarba ejtően céltudatos elektronikus zaj rockot játszó, brooklyni Zs, a nyugat-afrikai zenét, a folkot és art rockot vegyítő Horse Lords és a punk-rock alapjait izgága gyerekdalokká csavaró Cloud Becomes Your Hand.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. április 8. szombat, 20:00

A Zs 2000-es alapítását követően szinte azonnal a még aranykorát élő new yorki underground színtér kiemelkedő zenekarává lépett elő. Saját múlttal, jelennel és jövővel rendelkező nyelvük jelrendszere egy masszaszerű tömeg, amely a rock, a jazz, a zaj, a drone és a kísérleti elektronikus zene hagyományainak összetapadásával alakult ki. Hangvételüket felvillanyozó frissesség és akadályt nem ismerő céltudatosság jellemzi, véresen komoly mondandójuk pedig a befogadó és az előadó számára is fizikai és szellemi kihívást jelentő, a felfedezés és az épülés ígéretét nyújtó út.

A Horse Lords világában a nyugat-afrikai népzenék, az amerikai folk, a modern minimalizmus és az art rock alapvető stílusjegyei rétegződnek egymásra egy feszes, elegáns, a tiszta hangolás elvarázsoló hangzásában. A baltimore-i dob-gitár-basszus-szaxofon felállású együttes zenei eszközkészlete a tradíciók előtt fejet hajtó alapos kutatásuknak köszönhetően rendkívül szerteágazó. 2010 óta felépített, három nagylemezből és három mixtape-ből álló munkásságukat részben ennek köszönhetően is nevezhetjük előd nélkülinek. A Horse Lords egy folyamatban lévő kísérlet, ami egy zenei örökségeket újraértelmező, végtelenül felszabadító transzzenében ölt testet.

Az este harmadik fellépője a szintén brooklyni Cloud Becomes Your Hand, akik gyermeki ártatlansággal, optimizmussal és szabadsággal nyúlnak bele hol a psych-pop kedvességébe, hol a punk rock vehemenciájába, hol pedig az art-rock összevisszaságába. A tavaly két albumot is megjelentető szextett abszurd kakofóniája ráadásul állítólag tökéletes választás, ha az ember pár percre egy mesehős bőrében szeretné érezni magát.

Ajánlatunk


Közösségi színházi előadás a munka és a szabadidő viszonyáról

Magyar és térségbeli újcirkusz előadások, munkabemutatók, szakmai beszélgetések, közösségi események és a MUCH MORE Showcase, a cirkuszi számok & előadás koncepciók szemléje.

sors-diagnózis egy felvonásban Emese története se nem mese, se nem álom, hanem kortárs valóság. Portré egy nőről, egy társadalomról.

Ajánló


Hová sodorja a szeszélyes tengerár a kis csónakot hajótörött utasaival, az angyali szépségű nyolcéves leánykával és az értelmes, talpraesett kilencéves…

Üdv a parlamentben! Ragadd meg a távirányítót és szavazz! Oktatásügy, biztonságpolitika, polgári szabadságjogok, popzene - mondj véleményt és befolyásold a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!