Program


Electrify vol. 13 // Zs (US), Horse Lords (US), Cloud Becomes Your Hand (US)

Electrify vol. 13 // Zs (US), Horse Lords (US), Cloud Becomes Your Hand (US)

A tizenharmadik Electrify a keleti parti avant-garde színtér új generációjának krémjét mutatja be. Fellép a szívós, zavarba ejtően céltudatos elektronikus zaj rockot játszó, brooklyni Zs, a nyugat-afrikai zenét, a folkot és art rockot vegyítő Horse Lords és a punk-rock alapjait izgága gyerekdalokká csavaró Cloud Becomes Your Hand.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. április 8. szombat, 20:00

A Zs 2000-es alapítását követően szinte azonnal a még aranykorát élő new yorki underground színtér kiemelkedő zenekarává lépett elő. Saját múlttal, jelennel és jövővel rendelkező nyelvük jelrendszere egy masszaszerű tömeg, amely a rock, a jazz, a zaj, a drone és a kísérleti elektronikus zene hagyományainak összetapadásával alakult ki. Hangvételüket felvillanyozó frissesség és akadályt nem ismerő céltudatosság jellemzi, véresen komoly mondandójuk pedig a befogadó és az előadó számára is fizikai és szellemi kihívást jelentő, a felfedezés és az épülés ígéretét nyújtó út.

A Horse Lords világában a nyugat-afrikai népzenék, az amerikai folk, a modern minimalizmus és az art rock alapvető stílusjegyei rétegződnek egymásra egy feszes, elegáns, a tiszta hangolás elvarázsoló hangzásában. A baltimore-i dob-gitár-basszus-szaxofon felállású együttes zenei eszközkészlete a tradíciók előtt fejet hajtó alapos kutatásuknak köszönhetően rendkívül szerteágazó. 2010 óta felépített, három nagylemezből és három mixtape-ből álló munkásságukat részben ennek köszönhetően is nevezhetjük előd nélkülinek. A Horse Lords egy folyamatban lévő kísérlet, ami egy zenei örökségeket újraértelmező, végtelenül felszabadító transzzenében ölt testet.

Az este harmadik fellépője a szintén brooklyni Cloud Becomes Your Hand, akik gyermeki ártatlansággal, optimizmussal és szabadsággal nyúlnak bele hol a psych-pop kedvességébe, hol a punk rock vehemenciájába, hol pedig az art-rock összevisszaságába. A tavaly két albumot is megjelentető szextett abszurd kakofóniája ráadásul állítólag tökéletes választás, ha az ember pár percre egy mesehős bőrében szeretné érezni magát.

Ajánlatunk


Magyar és térségbeli újcirkusz előadások, munkabemutatók, szakmai beszélgetések, közösségi események és a MUCH MORE Showcase, a cirkuszi számok & előadás koncepciók szemléje.

SUB.LAB.PRO The Ensemble Programnak egy 9 hónapos kreatív platform pályakezdő táncosok számára. Professzionális társulati munkakörnyezetet imitálva kreatív alkotások réven teljes eszköztárat kínál az Ensemble táncosainak a professzionális művészeti területen való boldoguláshoz.

„Sorry. Próbáltuk, de nem sikerült. Próbáltunk visszatérni a normalitásba, a sötét színházterembe, létrehozni egy táncelőadást, és azzal foglalkozni, amihez a legjobban értünk – de nem sikerült. Próbáltuk az ellenkezőjét: valami mást csinálni, valahogy máshogy csinálni, megválaszolni a kérdést: mit tehet három alkotó gyökeres változásért az utolsó órában?

Ajánló


sors-diagnózis egy felvonásban Emese története se nem mese, se nem álom, hanem kortárs valóság. Portré egy nőről, egy társadalomról.

Hová sodorja a szeszélyes tengerár a kis csónakot hajótörött utasaival, az angyali szépségű nyolcéves leánykával és az értelmes, talpraesett kilencéves…

A Nagymamával álmodtam egy különleges harmadik-generációs trauma-feldolgozást segítő, mégis sok humorral átitatott színházi stand up / monodráma. Az előadás azt…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!