Program


Fragan Gehlker et Alexis Auffray (FR): Üres
2

Fragan Gehlker et Alexis Auffray (FR): Üres

Fragan Gehlker et Alexis Auffray (FR): Üres
Crkuszi tanulmány

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2016. május 28. szombat, 20:30

A sziszifuszi munka nem szívbajosoknak való: a duó egyik tagja újra és újra nekiáll, hogy felmásszon a felfüggesztett kötélen, de az újra és újra leszakad, ő azonban nem adja fel, dehogyis, mindig újrakezdi. Kitartás, küzdelem, őszinte, emberi érzelmek. Minden mozdulatát feszült izgalom és érdeklődés követi, a végén a sírásig meghat.
 
Valaki, aki elmegy a legvégéig. Aki csak felmászik és lemászik. Aki a zuhanásba kapaszkodik. Valaki, aki nem tud semmit. Tényleg ennyire egyszerű. Valaki, aki nem abbahagyni akarja, hanem befejezni. Aki összetöri magát. Aki megőrzi a naivitását. Valaki, aki meglátja a cirkuszban az iróniát.
 
Fragant különben láthattuk már a Trafóban, a Krétakör A Párt c. darabjában ő lógott a kötélen a romantikus jelenetben, de benne volt a Schilling Árpád URBANRABBITs (Városi nyulak) című cirkuszi produkciójában is.

Írta: Fragan Gehlker, Alexis Auffray, Maroussia Diaz Verbèke
Előadja: Fragan Gehlker, Alexis Auffray
Fény: Clément Bonnin
Dramaturg: Maroussia Diaz Verbèke
Jelmez: Léa Gadbois-Lamer
Produciós vezető: Mathilde Ochs
Fénykép: Alan Guichaoua
 
Köszönet: Aourell Krausse, Bruno Dizien, Schilling Árpád, Lawrence Williams, Xavier Marco
 
Produkció: Le Point Triple
Koprodukció: La Verrerie, Pôle National des Arts du Cirque Languedoc-Roussillon, Alès; La Cascade, Maison des Arts du Clown et du Cirque, Pôle National des Arts du Cirque, Bourg-Saint-Andéol; Le Cirque Jules Verne, Pôle National des Arts du Cirque Picardie, Amiens; Le Centre National des Arts du Cirque (CNAC), Châlons-en-Champagne
Támogatók: association Le Point Triple; L’ENSATT, Ecole Nationale Supérieure des Arts et Techniques du Théâtre, Lyon; Le Théâtre du Centaure, Marseille; L’Académie Fratellini, Saint-Denis; La compagnie les Mains, les Pieds et la Tête Aussi - MPTA/Mathurin Bolze, Lyon

 

Ajánlatunk


A Willany Leó előadásoknál az a koncepció, hogy nincs koncepció. Különböző műfajokból érkező előadók találkoznak a Trafó stúdiójában azzal a céllal, hogy egy olyan előadást hozzanak létre amiről még ők sem tudnak semmit. Minden szerdán 21:30-tól várunk Titeket a Trafó stúdiójában!

Hová sodorja a szeszélyes tengerár a kis csónakot hajótörött utasaival, az angyali szépségű nyolcéves leánykával és az értelmes, talpraesett kilencéves kisfiúval? Henry De Vere Stacpoole 1908-ban megjelent regényében egy lakatlan, ám egzotikus szigetre a Dél Keresztje alatt.

#teisjobbankedveledakígyókatazénbizonytalanragyogásúhajamnál #minekvagyokilyenrongyoskisnudli #zsibbadt

Ajánló


Van egy pont, ahol dobbantani kell.

Az iskola már nem zárhat magába. Még irányít, lehetőségeket mutat, de eljön…

előbemutató - színház A szerző azonos című kötetének egy drámai részlete 12+ 90'

Megindító szellemidézés: a Börcsök Boglárka által készített videofelvételek és a precíz megszemélyesítés segítségével három elhunyt táncos elevenedik meg - és…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!