Program


Krasz Ádám MA diplomakoncert

Krasz Ádám MA diplomakoncert

Krasz Ádám MA diplomakoncert

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. május 12. péntek, 18:00

Krasz Ádám hangművész, a PTE-MK elektronikus zenei médiaművész szakán végzett és jelenleg a MOME média design MA végzős hallgatója. Munkáiban gyakran vizsgálja a hang- és installációművészet eszközeivel a természeti és emberi rendszerek kapcsolatát, különösen azok ütközési és együttműködési pontjaira koncentrálva.

Diplomamunkája erős emberi jelenlétre utaló helyek hangjainak begyűjtésére és azok zenei feldolgozására épül. Ehhez olyan helyszíneken gyűjtött hangokat, mint a bősi vízerőmű, a kökényi szemétfeldolgozó és a beremendi kőbánya.

A mestermunkát és az abból készült lemezt egy koncerten mutatja be, ahol a féléves munkát lezáró kompozíció négy hangszórón és egy háromcsatornás videóinstalláción jelenik meg.

Ajánlatunk


Hová sodorja a szeszélyes tengerár a kis csónakot hajótörött utasaival, az angyali szépségű nyolcéves leánykával és az értelmes, talpraesett kilencéves kisfiúval? Henry De Vere Stacpoole 1908-ban megjelent regényében egy lakatlan, ám egzotikus szigetre a Dél Keresztje alatt.

Magyar és térségbeli újcirkusz előadások, munkabemutatók, szakmai beszélgetések, közösségi események és a MUCH MORE Showcase, a cirkuszi számok & előadás koncepciók szemléje.

A Willany Leó előadásoknál az a koncepció, hogy nincs koncepció. Különböző műfajokból érkező előadók találkoznak a Trafó stúdiójában azzal a céllal, hogy egy olyan előadást hozzanak létre amiről még ők sem tudnak semmit. Minden szerdán 21:30-tól várunk Titeket a Trafó stúdiójában!

Ajánló


Izgalmas utazás időben és térben. A táncosok közötti párbeszéd ebben a koreográfiában is repetitív mozdulatokra és ingamozgásra épül fel.

„Sorry. Próbáltuk, de nem sikerült. Próbáltunk visszatérni a normalitásba, a sötét színházterembe, létrehozni egy táncelőadást, és azzal foglalkozni, amihez a…

sors-diagnózis egy felvonásban Emese története se nem mese, se nem álom, hanem kortárs valóság. Portré egy nőről, egy társadalomról.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!