Program


MARC RIBOT's CERAMIC DOG (US), The Best Bad Trip (HU)

MARC RIBOT's CERAMIC DOG (US), The Best Bad Trip (HU)

A legendás new yorki gitáros Marc Ribot nyolc év után tér vissza Budapestre kísérleti poszt punk power triójával, a Ceramic Doggal.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. március 25. szombat, 20:00

Marc Ribot a new yorki underground zenei színtér egyik központi alakja, főként John Zorn és a Tzadik kiadó köreihez sorolható, de több évtizedes zenei pályája korszakokat és számtalan stílust ölel át. Gyakorlatilag minden jelentős emberrel dolgozott már együtt a no wave, free jazz, rock, kubai zene stb. színterekből, a hosszú lista helyett álljon itt csak néhány kiemelt név: Tom Waits, Elvis Costello, Marianne Faithful, Laurie Anderson, Norah Jones, Mike Patton, John Zorn, Arto Lindsay, John Lurie.

A Ceramic Dog elnevezésű zenekarát két zseniális zenésszel alakította meg: Ches Smith dobossal, aki These Arches elnevezésű saját zeneakarával járt már a Trafóban, és amúgy olyan nevek bandáiban játszik, mint Mary Halvorson, Fred Frith, Tim Berne vagy Trevor Dunn, és a multiinstumentalista-zeneszerző Shahzad Ismaily basszusgitárossal, aki körbeutazta a világot, hogy elmélyedhessen a legkülönfélébb tradicionális zenékben Brazíliától Indián át Baliig vagy Japánig.

Előttük az esthez illő módon a huszonéves fiatalokból álló kísérleti, free-jazz punk-jazz zenekar, a The Best Bad Trip alapozza meg a hangulatot.
 
Marc Ribot's Ceramic Dog
Marc Ribot – gitár / guitar
Shahzad Ismaily – gitár, basszusgitár, elektronika / guitar, bass, electronics
Ches Smith – dob, vibrafon / drums, vibraphone

The Best Bad Trip
Velsz Kristóf - Gitár/Guitar;
Csernovszky Márton - Basszusgitár/Bass;
Kapusi Viktor - Szaxofon/Sax,Billentyű/Keyboard;
Hegedüs Benedek - Trombita/Trumpet;
Gasner Márk - Dob/Drums és Perkák/Percussion
 

Ajánlatunk


Magyar és térségbeli újcirkusz előadások, munkabemutatók, szakmai beszélgetések, közösségi események és a MUCH MORE Showcase, a cirkuszi számok & előadás koncepciók szemléje.

Hová sodorja a szeszélyes tengerár a kis csónakot hajótörött utasaival, az angyali szépségű nyolcéves leánykával és az értelmes, talpraesett kilencéves kisfiúval? Henry De Vere Stacpoole 1908-ban megjelent regényében egy lakatlan, ám egzotikus szigetre a Dél Keresztje alatt.

Ajánló


sors-diagnózis egy felvonásban Emese története se nem mese, se nem álom, hanem kortárs valóság. Portré egy nőről, egy társadalomról.

Rejtélyesség, egyfajta bizsergető idegenség és misztikum hatja át az előadást, bizonyos formáival és hangulatával Lynchet idézve(ki ne emlékezne a Twin…

Az előadás akár egy (ön)gyógyító rituálé: Rodrigues és társulata a gyógyulás szellemeit - az encantadosokat - idézik meg. A címválasztás…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!