Program


MOMEZaj 3. // Isle of Man, Kloggs

MOMEZaj 3. // Isle of Man, Kloggs

A MOMEZaj sorozat a Moholy-Nagy Művészeti Egyetemhez kapcsolódó szerzőket, előadókat mutat be a közönségnek.
Az áprilisi, egyben az évad sorozatzáró eseményének fellépői az Isle of Man és a Kloggs zenekarok.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. április 16. hétfő, 20:00

Fellépők:

Isle of Man
Az Isle of Man produkció mögött Matos Gergő áll, akinek tavaly októberben debütált harmadik lemeze Atmoshpere címen a Concorde Nation kiadónál. A szóló projektből zenekarrá alakuló Isle of Man készített már remixet az INDEX-en többször is szereplő Middlemist Red és a Kaktus zenekaroknak, visszafogottan turnézott Magyarország zenei központjaiban és nyitott olyan nemzetközileg ismert előadók számára is, mint a Monoból ismert Taka vagy Hidden Orchestra.

A zenekar tagjai:
Matos Gergő
Peller Viktor
Miklós Laufner

Kloggs
A budapesti Kloggs zenekar három éve működik aktívan. Zenéjüket experimentális garázs-popként definiálják; számaikra jellemző az eltérő stílusjegyek különleges egyvelege s a nem szokványos dalszerkezetek mellett nem ritkák a matekozós, tört ütemek sem. A zenekar felállása sem szokványos gitár, dob és két billentyű. Három EP-t és egy single-t jelentettek meg. A legfrissebb anyaguk a Bait a recorderen premierezett, a Patience című dalukhoz pedig klipet is forgattak.

Ajánlatunk


sors-diagnózis egy felvonásban Emese története se nem mese, se nem álom, hanem kortárs valóság. Portré egy nőről, egy társadalomról.

Hová sodorja a szeszélyes tengerár a kis csónakot hajótörött utasaival, az angyali szépségű nyolcéves leánykával és az értelmes, talpraesett kilencéves kisfiúval? Henry De Vere Stacpoole 1908-ban megjelent regényében egy lakatlan, ám egzotikus szigetre a Dél Keresztje alatt.

Ajánló


Van egy pont, ahol dobbantani kell.

Az iskola már nem zárhat magába. Még irányít, lehetőségeket mutat, de eljön…

Izgalmas utazás időben és térben. A táncosok közötti párbeszéd ebben a koreográfiában is repetitív mozdulatokra és ingamozgásra épül fel.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!