Program


Trafó Electrify Series vol.11. // Laraaji (US), Sun Araw (US), The Play Zone (US), Bulk (HU)

Trafó Electrify Series vol.11. // Laraaji (US), Sun Araw (US), The Play Zone (US), Bulk (HU)

Éteri fénnyel és szabadlelkű pszichedéliával nyitja ötödik évadát a Trafó kortárs elektronikus zenei sorozata, az Electrify.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2016. november 19. szombat, 20:00

Az este fellépője az 1970-es évek vége óta aktív citerás és spiritiszta Laraaji, illetve a kaliforniai kísérleti zenei közösség meghatározó alakja, Sun Araw.

A zenész, jógaoktató és nevetés terapeuta Laraaji pályafutását New York utcáin zenélve kezdte. 1980-ban így fedezte fel Brian Eno is, aki felismerte a tehetséget az átépített, effektezett citerán játszó Laraajiban. Hamarosan lemezszerződést ajánlott neki, amit aztán éveken át tartó közös munka is követett. Nagyrészt szerzői kiadásban megjelent életműve az utóbbi években vált egy szélesebb közönség számára is elérhetővé. Sodró zenéit több újrakiadás is igyekezett rendszerezni, melyek rendre az év legnépszerűbb megjelenései között szerepeltek.

Az amerikai kísérleti zene fiatal generációját képviselő Sun Araw zenei gyökerei rendkívül szerteágazóak: a dub, a psych-rock, az acid folk és a new age ambient lelkülete és nüánszai mind a kisujjában vannak, de lexikális tudása lefedi az amerikai zenetörténet palettájának egészét. Alig nyolc év alatt tizenötnél is több nagylemezt jelentetett meg olyan, az utóbbi években meghatározónak számító kiadóknál, mint például a Not Not Fun, a Leaving Records vagy a RVNG INTL. Budapestre háromtagú zenekarával érkezik.

A két előadó közös albuma június 17-én jelent meg Professional Sunflow címen, melynek apropóján az Electrify-on a két előadó nemcsak külön-külön, de együtt is játszik.

 

 

Ajánlatunk


Zságer Balázs (live – album premiere) Abul Mogard (live) swanasa (live)

2021. június 18-án Gaby Pepito vőlegényével, Brian Laundrie-val útra kelt, hogy valóra váltsák sokak elérhetetlen álmát, és világgá menjenek egy lakóbusszal. Az út eredetileg októberig tartott volna, akkorra terveztek megérkezni a lány szüleihez.

Ajánló


„Auto-bio-koreo-gráfia”, aminek lehetett volna az az alcíme, hogy „tánc az AIDS-től a klímaválságig”. Jérôme Bel elmerül a saját életrajzában és…

sors-diagnózis egy felvonásban Emese története se nem mese, se nem álom, hanem kortárs valóság. Portré egy nőről, egy társadalomról.

Rejtélyesség, egyfajta bizsergető idegenség és misztikum hatja át az előadást, bizonyos formáival és hangulatával Lynchet idézve(ki ne emlékezne a Twin…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!