Program


All Sounds Considered. A hang mint médium. A hang mint médium a művészetben.

All Sounds Considered. A hang mint médium. A hang mint médium a művészetben.

All Sounds Considered. A hang mint médium. A hang mint médium a művészetben.
Az UH FEST 2018 keretében.
 több

15:00-17:00 filmvetítés (egy szünettel)
17:00-18:00 beszélgetés

Az All Sounds Considered (ASC) „free-cumentary” a hang és a csend   állapotát vizsgálja dogmák és előre megfogalmazott elméletek nélkül. A Goran Vejvoda sound designer és Florence Müller kurátor által készített dokumentumfilm egyedi megközelítési aspektusokat mutat be, melyek kontinenseken átívelve együtt definiálják a (hang)művészet izgalmas területeit.
 
Stratégiák, ötletek és alkotások sokféleségén keresztül, moduláris és nem kronológiai megközelítésben kalauzol különféle irányok felé, olyan fontos fókuszelemekre tekintve, amelyek e hatalmas panorámát alkotják. Művészek, könyvek, kiállítások, előadások, interjúk, hangszerek és gépek segítségével fedezhetjük fel a kortárs hangművészet világát.
 
Az ASC olyan újító megközelítési módok és hangok útján vezet, melyeket a világ különböző tájain alkotó zeneszerzők és képzőművészek, kutatók és feltalálók rögzítettek, dolgoztak ki közös küldetésük során. A két részben egy olyan multimédiás eszközfejlődés-történet és utazás részesei lehetünk, melynek középpontjában a hangspektrumok és azok sokszor taszítóan vonzó ciklikus ismétlődései állnak.

Ajánló


Az asszociatív gondolatokat ébresztő „őrültek háza”, ahol a különböző alkotók munkái – szólók…

A Volkova Sisterst 4 éve indította el Sándor Dániel, Berger Dalma és Kovács…

GONDOLAT GENERÁTOR: #MINDENKITÖRTÉNET bemutató magyar nyelven