Program


Anima Sound System

Anima Sound System

Kísérleti zene, világzenei techno, kortárs jazz, punk, irodalom és a sajátosan értelmezett videokunst határmezsgyéjén járja körül életművének emblematikus szerzeményeit a jubileumát ünneplő Trafóban az idén negyedévszázados, az örök nyughatatlan Prieger Zsolt által vezetett Anima Sound System.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. október 16. kedd, 20:30

A speciális műsorhoz különleges vendégek is csatlakoznak: Porteleki Áron, Mushu Israel, Grencsó István, Kiss Árpád, Telma Lincoln, Henri Gonzo, Bujdosó János, a Deep Glaze szólistái, Kovács Zoltán az Elefántból, Molnár Ervin ütőhangszeres, stílus-skatulyák nélkül, a nyitottság jegyében. Tradíció és jövőkutatás, gospel és elektronika, Bob Dylan vallásos dalai és ipari zajkeltés, népzene Afrikából és jazz Erdélyből, ’68, Igaz szerelem és erre az alkalomra időzített dalbemutató.

Ajánlatunk


Kelet kapuja, végállomás. Vasutas stand-up lokálpatrióta ízzel, videókkal, hangjátékkal, nosztalgiával és egy vasúti tekerős izével. Háda Fruzsina hazatér szülővárosába, Záhonyba, hogy elkészítse diploma munkáját a rendszerváltás után hanyatlásnak indult vasutas városról.

Magyar és térségbeli újcirkusz előadások, munkabemutatók, szakmai beszélgetések, közösségi események és a MUCH MORE Showcase, a cirkuszi számok & előadás koncepciók szemléje.

Üdv a parlamentben! Ragadd meg a távirányítót és szavazz! Oktatásügy, biztonságpolitika, polgári szabadságjogok, popzene - mondj véleményt és befolyásold a döntéseket! Az erőviszonyok az ülés során folyamatosan alakulnak. Találd meg a kimondott szó politikai szerepét újra – a maga nyers és mozgósító erejével együtt.

Ajánló


Gondolat Plasztika

Pavel Sterec: A Selyemút – Bebalzsamozás és mumifikálás

Pavel Sterec: A Selyemút – Bebalzsamozás és mumifikálás
A több százmillió dolláros kínai befektetéssel támogatott, valaha volt egyik legnagyobb…

Magyar és térségbeli újcirkusz előadások, munkabemutatók, szakmai beszélgetések, közösségi események és a MUCH MORE Showcase, a cirkuszi számok & előadás…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!