Program


Arno Schuitemaker (NL): I will wait for you - 200% tánc

Arno Schuitemaker (NL): I will wait for you - 200% tánc

„Van valami gyönyörű abban, hogy ’még nem’.” – Arno Schuitemaker
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. január 27. szombat, 20:00

Az eddigi legszemélyesebb munkájának létrehozásában a holland koreográfust, Arno Schuitemakert a szerelem meghatározhatatlan természete inspirálta. Az I will wait for you maga az áramlás. a félhomály,  az elmosódó körvonalak, az időérzékelés eliminálása, a véget nem érő felhalmozódás. Az intenzitás egyre erősebb,  a darab/az előadás a zsigerekig hatol, a révület pedig még sokáig tart…

Arno Schuitemaker a test, a mozgás, a zene, a fény és a tér elemeinek lehámozásával teremti meg a fizikai és mindazonáltal fogalmi síkon mozgó előadását. Minden egyes előadás egyedi és érzéki kapcsolatot teremt közönség és előadók között. Schuitemaker érzéki alapokon nyugvó munkái mélyrehatóak és igézőek, t új fényben világítják meg a ritmus fogalmát, az ismétlést és állóképességet.

Alkotásait – beleértve az olyan elismert előadásokat mint a The Fifth Project | DUET, a 2016. tavaszán a Trafó színpadán is bemutatott While we stive, a Together_till the end, és a most látható I will wait for you – neves kortárstánc fesztiválokon és színházakban több mint 15 ország színpadán láthatta a közönség Európában és azon kívül.

A Tanz magazin 2017-es évkönyvébe Arnold Schuitemakert "az egyik ígéretes koreográfusnak" nevezte, és a Dance Europe „Hollandia egyik vezető táncalkotójaként” titulálta. Beválasztották az Aerowaves Prioritási Listájára.

Ajánlatunk


Közösségi színházi előadás a munka és a szabadidő viszonyáról

Hová sodorja a szeszélyes tengerár a kis csónakot hajótörött utasaival, az angyali szépségű nyolcéves leánykával és az értelmes, talpraesett kilencéves kisfiúval? Henry De Vere Stacpoole 1908-ban megjelent regényében egy lakatlan, ám egzotikus szigetre a Dél Keresztje alatt.

sors-diagnózis egy felvonásban Emese története se nem mese, se nem álom, hanem kortárs valóság. Portré egy nőről, egy társadalomról.

Ajánló


Rejtélyesség, egyfajta bizsergető idegenség és misztikum hatja át az előadást, bizonyos formáival és hangulatával Lynchet idézve(ki ne emlékezne a Twin…

Megindító szellemidézés: a Börcsök Boglárka által készített videofelvételek és a precíz megszemélyesítés segítségével három elhunyt táncos elevenedik meg - és…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!