Program


AV Composers // Roskó Mária – Ádám Zsófia: (un)limited freedom
4

AV Composers // Roskó Mária – Ádám Zsófia: (un)limited freedom

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Roskó Mária ékszertervező és Ádám Zsófia képzőművész közös installációja egy olyan térbeli idomokból és ékszer-eszközökből épített képzeletbeli vidékre kalauzol, melynek egyes tájegységei egy improvizált táncetűd helyszínévé avatódnak. Az (un)limited freedom című performansz-kiállítás tárgyait Ayumi Toyabe táncos-koreográfus mozdulatsorai és Bolcsó Bálint zeneszerző videóra rögzített kompozíciója kelti életre.

Az elektronikus zenei improvizáció kíséretében a táncos fest, rajzol, nyomot hagy az installációs elemeken, melyek bizonyos mértékben behatárolják a szabad mozgás lehetőségét. Miközben a különböző formák eltérő mozdulatokat ösztönöznek és megnehezítik a mozgást, addig az improvizáció szabadságot ad és folyamatosan újraírja az ékszerek testhez való viszonyát. A téridomokra festett nyomok pedig az alkotás folyamatának lenyomatát rögzítik és emelik be a kiállítótérbe.

Az esemény nemzetközi vonatkozása, hogy Roskó Mária a 2020-as Athéni Ékszerhét központi kiállításán képviseli hazánkat a tavalyi Ékszerek Éjszakája AJW AWARD nyerteseként.

A rendezvény 2020.11.13-án 18:00 – 21:00 között, 2020.11.14-én pedig 17:00 – 21:00 között látogatható.

Ajánlatunk


2021. június 18-án Gaby Pepito vőlegényével, Brian Laundrie-val útra kelt, hogy valóra váltsák sokak elérhetetlen álmát, és világgá menjenek egy lakóbusszal. Az út eredetileg októberig tartott volna, akkorra terveztek megérkezni a lány szüleihez.

Zságer Balázs (live – album premiere) Abul Mogard (live) swanasa (live)

„Auto-bio-koreo-gráfia”, aminek lehetett volna az az alcíme, hogy „tánc az AIDS-től a klímaválságig”. Jérôme Bel elmerül a saját életrajzában és a munkáihoz hozzákapcsolja elfogultságait, a választásai okát, kétségeit és céljait.

Ajánló


Gondolat Plasztika

Pavel Sterec: A Selyemút – Bebalzsamozás és mumifikálás

Pavel Sterec: A Selyemút – Bebalzsamozás és mumifikálás
A több százmillió dolláros kínai befektetéssel támogatott, valaha volt egyik legnagyobb…

sors-diagnózis egy felvonásban Emese története se nem mese, se nem álom, hanem kortárs valóság. Portré egy nőről, egy társadalomról.

Rejtélyesség, egyfajta bizsergető idegenség és misztikum hatja át az előadást, bizonyos formáival és hangulatával Lynchet idézve(ki ne emlékezne a Twin…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!