Program


Barkóczi Noémi lakáskoncert a Trafóban

Barkóczi Noémi lakáskoncert a Trafóban

Március 9-én Barkóczi Noémiék egy különleges lakáskoncertet idéző hangulatot igyekeznek a Trafó színpadára varázsolni, ahová rendhagyó módon érkeznek a meghívott vendégelőadók, így bekapcsolódva az este programjába. És, hogy kik ők, hamarosan kiderül.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Last event date: Saturday, March 09 2024 8:00PM

Barkóczi Noémi lakáskoncert a Trafóban

Egy estére most bárki beköltözhet Barkóczi Noémiék közös lakásába. Egy olyan képzeletbeli albérletbe invitál a zenekar, ahol mindenki otthon érezheti magát és ahol ezúttal a dalszövegek is életre kelnek. Ebben a miliőben visszaköszön az albérletek kopottas romantikája, a magányos, de olykor gyümölcsöző pillanatok, ahova bármikor betoppanhat egy látogató, csak úgy váratlanul. Március 9-én Barkóczi Noémiék egy különleges lakáskoncertet idéző hangulatot igyekeznek a Trafó színpadára varázsolni, ahová rendhagyó módon érkeznek a meghívott vendégelőadók, így bekapcsolódva az este programjába. És, hogy kik ők, hamarosan kiderül.

Barkóczi Noémi énekes-gitáros-dalszerző a 2010-es évek elején tűnt fel a színen, egyedi hangvételű dalai már első nagylemeze idején egy sajátos univerzumot alkottak (Nem vagyok itt, 2017). A hosszú évek hallgatását megtörő 2021-es Dolgom volt című nagylemezen az akusztikus gitárt elektromosra cserélte és sokkal bátrabban kísérletezett újabb, karcosabb hangzásokkal. Az album kapott Fonogram-jelölést, és több hazai médium az év nagylemezei között emlegette. Azóta Gulyás Kristóffal (mius) és Bognár Mártonnal (Kamikaze Scotsmen) kiegészült zenekara bejárta a hazai klubokat és fesztiválokat, és most már bizonyos, hogy az együttes zenéje ugyanolyan jól működik többezer ember előtt a Budapest Parkban, mint egy vidéki klub pincéjében. Noémi szerepelt szövegíróként a Dalfutár című műsorban, közreműködött Jónás Vera egyik dalában és a Kaláka előtt tisztelgő nagylemezen, valamint több dala is feltűnt hazai filmekben. Barkóczi Noémi harmadik nagylemezén dolgozik, amelyről két dal (Szia fényfolt, Mintha értenék) már meg is jelent.

Az esemény az NKA támogatásával valósul meg.

Our offer


#teisjobbankedveledakígyókatazénbizonytalanragyogásúhajamnál #minekvagyokilyenrongyoskisnudli #zsibbadt

részvételi cirkuszi show kísérleti munka bemutatója

Az ELOSZTÓ részvételi sétaszínházi előadás a IX. kerület utcáin. Arra invitál, hogy közösen hagyjuk el a színház falait és merüljünk el a kerület valódi életében, ismerjük meg annak szereplőit. Barangolásunk során lehetőségünk van megismerni a kerület mindeddig talán láthatatlan hőseit.

Suggestions


A Willany Leó előadásoknál az a koncepció, hogy nincs koncepció. Különböző műfajokból érkező előadók találkoznak a Trafó stúdiójában azzal a…

„Hogy lehet halálhírt hitelesen közölni színpadon? Betegségről, szeretteink haláláról nem könnyű fogalmazni. A téma epikus, bár hordoz magában abszurditást és…

Warning! The basket time limit is about to expire!
estimated time left:
00:00

item(s) in basket

total:


Time limit has expired. Please, put item(s) in to basket again.