Program


Céderic Eeckhout (BE): Küldetés / The Quest
4

Céderic Eeckhout (BE): Küldetés / The Quest

Cédric Eeckhout személyes történetét kapcsolja össze Európa aktuálpolitikai helyzetével. Teljes fegyverzetben (a szó szoros értelmében), Jézus nevű macskájával és anyukájával az oldalán nekivág, hogy válaszokat találjon kérdéseire.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. szeptember 4. szombat, 20:00

Céderic Eeckhout (BE): Kutatás / The Quest
angol nyelven, magyar felirattal
Időtartam: 90 perc

Van egy 40-es férfi. Belga. Anyja vallon. Apja flamand. Elváltak. Van az Európai Unió. Országok belépnek. Országok kilépnek. Hogy is van ez? Ki kicsoda? Mi micsoda?

Cédric Eeckhout személyes történetét kapcsolja össze Európa aktuálpolitikai helyzetével. Teljes fegyverzetben (a szó szoros értelmében), Jézus nevű macskájával és anyukájával az oldalán nekivág, hogy válaszokat találjon kérdéseire.

Az előkészítés során hosszasan kutatott: járt Hollandiában, Svédországban és Budapesten. A legkülönfélébb emberekkel találkozott, sokat beszélgetett. Volt egy hosszú listája, mindenütt mindenkinek ugyanazokat a kérdéseket tette fel házasságról, családról, Európáról. Összeállt az előadás szövete. És most Eeckhout elmondja nekünk is, mire jutott. Vicces is, szomorú is, tanulságos is. 2 in 1. Stand-up és egzisztencialista dráma egyszerre.

Írta és rendezte: Cédric Eeckhout
Közreműködött: Douglas Grauwels
Dramaturg: Nils Haarmann
Jelmez és díszlet: Laurence Hermant
Fény: Emily Brassier
Szereplők: Cédric Eeckhout, Douglas Grauwels, Jo Libertiaux
Rendezőasszisztens: Eulalie Roux
Angol nyelvű konzultáns: Daisy Phillips
Fordítás, feliratozás: Isabelle Grynberg, Tineke de Meyer, Lola Chuniaud
Video vágó: Dimitri Petrovic
Színpadmester: Romaine Gueudré
Producer: Théâtre National Wallonie-Bruxelles

Co-producerek: Riksteatern, Les Théâtres de la ville du Luxembourg, Mars – Mons Arts de la Scène, L’ANCRE – Théâtre Royal, Grand Théâtre / Noorderzon, Trafó Kortárs Művészetek Háza, Centro Dramático Nacional (INAEM), La Coop asbl et Shelter Prod.

Támogatók: Taxshelter.be, ING et du Tax Shelter du gouvernement fédéral belge

Külön köszönet: R.Lang, A.Romano, F. Denis, A De Vestele, M. Godichaux, FIND Festival 2017, NEST - CDN Thionville Lorraine, Le Théâtre Vidy-Lausanne, La Comédie de Reims, La Criée – Théâtre National de Marseille, Le Lieu Unique, Maison de l’Histoire Européenne.

Külön köszönjük azoknak a színházaknak a segítségét, amelyek rezidencialehetőséget adtak nekünk 2019 áprilisa és 2020 februárja között, és hálásak vagyunk mind a 85 interjúalanyunknak.

Ajánlatunk


A Never Get to Heaven tíz ember életének huszonnégy óráját követi nyomon. Két naplemente közötti időt felölve, a fény és a bonyolult mozgás segítségével vizsgálja meg, hogyan működik a remény, és hogyan változik óráról órára.

Hová sodorja a szeszélyes tengerár a kis csónakot hajótörött utasaival, az angyali szépségű nyolcéves leánykával és az értelmes, talpraesett kilencéves kisfiúval? Henry De Vere Stacpoole 1908-ban megjelent regényében egy lakatlan, ám egzotikus szigetre a Dél Keresztje alatt.

Ajánló


Gondolat Plasztika

Pavel Sterec: A Selyemút – Bebalzsamozás és mumifikálás

Pavel Sterec: A Selyemút – Bebalzsamozás és mumifikálás
A több százmillió dolláros kínai befektetéssel támogatott, valaha volt egyik legnagyobb…

Bölényekről és férfiakról... és arról, hogy mi rejtőzik a toxikus maszkulinitás mögött, arról, ahogyan azt megélik, és ahogyan táncolják.

" .. reggel izzadva ébredünk és felsikoltunk hogy nincs ott a foga íve a nyakunkon csak egy hajszál a torkunkon…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!