Program


Creative Code Budapest - smART! XTRA // Közös Tudás

Creative Code Budapest - smART! XTRA // Közös Tudás

A berlini mintára útjára indított Creative Code Budapest meetup-sorozat a hazai art-tech szcénában alkotó szakemberek számára teremt egymást segítő és inspiráló, informális közösségi hálót. Tagjait a kreatív kódolásban rejlő megannyi felhasználási lehetőség és az egymás tudását kiegészítő szemlélet köti össze.  több

Prezentációs estjeiken a résztvevők egyaránt kérdez(het)nek és válaszol(hat)nak, attól függetlenül, hogy ki milyen programozási nyelven ért vagy nem ért a legjobban. A lényeg a kíváncsiság.

A Bánkitó Fesztivál különkiadásai és a DataCamp x MOME Open esemény után ismét folytatjuk a kreatív adatfeldolgozó módszerek és a tudásátadó műhelyek feltérképezését. Eperjesi Rita médiadesigner, a meetup alapítója a közös tudásbörzék filozófiájáról, a technológia és az önfejlődés kapcsolatáról mesél. Minkó Mihály adatvizualizációs szakértő bevezetést ad a Databánya fórumain megjelenő, különböző típusú adatok közötti összefüggésrendszerek továbbgondolási és megosztási lehetőségeiről. Claire Fristot / A-li-ce francia videóművész pedig bemutatja a VJ Open Lab Berlin működését és a közösség fenntartásának lehetőségeit. Az este végét az ő audiovizuális performanszával zárjuk.

Meghívott résztvevők: Claire FRISTOT, EPERJESI Rita, MINKÓ Mihály
Sorozatszerkesztő – moderátor: KOVÁCS Andrea
Kreatív koncepció: Let it Be! art agency

Ajánló


Az izraeli L-E-V már visszatérő vendégnek számít a Trafóban, legutóbb 2017 tavaszán láthatta…

"Olyan korszakban, amikor a másságot többnyire problémaként kezeljük, mi arra törekszünk, hogy sajátosságainkat…

Tünet Együttes: Burok - a táguló idő összehúzódásai