Program


Creative Code Budapest - smART! XTRA // Közös Tudás

Creative Code Budapest - smART! XTRA // Közös Tudás

A berlini mintára útjára indított Creative Code Budapest meetup-sorozat a hazai art-tech szcénában alkotó szakemberek számára teremt egymást segítő és inspiráló, informális közösségi hálót. Tagjait a kreatív kódolásban rejlő megannyi felhasználási lehetőség és az egymás tudását kiegészítő szemlélet köti össze.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. április 17. szerda, 19:00

Prezentációs estjeiken a résztvevők egyaránt kérdez(het)nek és válaszol(hat)nak, attól függetlenül, hogy ki milyen programozási nyelven ért vagy nem ért a legjobban. A lényeg a kíváncsiság.

A Bánkitó Fesztivál különkiadásai és a DataCamp x MOME Open esemény után ismét folytatjuk a kreatív adatfeldolgozó módszerek és a tudásátadó műhelyek feltérképezését. Eperjesi Rita médiadesigner, a meetup alapítója a közös tudásbörzék filozófiájáról, a technológia és az önfejlődés kapcsolatáról mesél. Minkó Mihály adatvizualizációs szakértő bevezetést ad a Databánya fórumain megjelenő, különböző típusú adatok közötti összefüggésrendszerek továbbgondolási és megosztási lehetőségeiről. Claire Fristot / A-li-ce francia videóművész pedig bemutatja a VJ Open Lab Berlin működését és a közösség fenntartásának lehetőségeit. Az este végét az ő audiovizuális performanszával zárjuk.

Meghívott résztvevők: Claire FRISTOT, EPERJESI Rita, MINKÓ Mihály
Sorozatszerkesztő – moderátor: KOVÁCS Andrea
Kreatív koncepció: Let it Be! art agency

Ajánlatunk


sors-diagnózis egy felvonásban Emese története se nem mese, se nem álom, hanem kortárs valóság. Portré egy nőről, egy társadalomról.

Rejtélyesség, egyfajta bizsergető idegenség és misztikum hatja át az előadást, bizonyos formáival és hangulatával Lynchet idézve(ki ne emlékezne a Twin Peaks vörös függönyeire!). A The Green egy lenyűgöző előadás, meghökkentő és felforgató látványelemekkel, valahol a cirkusz, színház és az újmágia mezsgyéjén.

Ajánló


Gondolat Plasztika

Pavel Sterec: A Selyemút – Bebalzsamozás és mumifikálás

Pavel Sterec: A Selyemút – Bebalzsamozás és mumifikálás
A több százmillió dolláros kínai befektetéssel támogatott, valaha volt egyik legnagyobb…

„Auto-bio-koreo-gráfia”, aminek lehetett volna az az alcíme, hogy „tánc az AIDS-től a klímaválságig”. Jérôme Bel elmerül a saját életrajzában és…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!