Program


Freak Fusion & Flying Bodies: cirQular – sétacirkusz

Freak Fusion & Flying Bodies: cirQular – sétacirkusz

Mozdulj ki és élvezd a tavaszt, keresd a nyomainkat, csatlakozz hozzánk! Töltsd fel a telefonodat és találkozzunk a Trafónál. Ott leszünk, de mégsem igazán, kövesd a jeleket, fedezd fel a várost!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. június 18. péntek, 19:00

Freak Fusion & Flying Bodies cirQular – sétacirkusz - PREMIER
online cirkusz – utcai performansz – kiterjesztett valóság

A cirQular projekt a jelen bizonytalan időszakára reagál, és a korlátozásoktól függetlenül bármikor élvezhető. Ehhez az élményhez nem kell egy színházba beülni, de mégsem a kanapéról nézünk egy képernyőt. Része a kimozdulás, de mindenki maga dönti el, hogy mikor és kivel megy el a produkciót megtekinteni. Olyan ez, mint egy állandó köztéri kiállítás, ami ott van, de még sincs ott, és a saját mobilod által hozzáadott digitális dimenzió által válik teljessé. Egy szabadulószoba, egy városi séta és egy újcirkusz produkció találkozása.

Szereplők: Bölkény Balázs, Heizer Dominika, Farkas Júlia, Horváth Attila, Kiss Gergely, Kovács István, Kudlák Eszter, Lukács Levente, Máté Áron, Oberfrank Réka, Papdi Alíz, Podmaniczky Dorottya, Rácz Réka, Szentváry- Lukács Vajk, Szilvási Anna, Takács László, Turai Bálint, Zsíros László, Weszelovszky Anna

Koncepció: Lennart Paar, Zoletnik Sophie
Kreatív munkatársak: Csuzi Márton, Szabó Mátyás Péter
Operatőr, vágó: Szabó János

Kiindulópont a Trafó. Innen egyénileg járható be a produkció útvonala a jegy mellé kapott térkép segítségével. Kérjük, legyen nálad kamerával rendelkező és QR-kód leolvasására alkalmas okoseszköz (telefon vagy táblagép) - ez a feltétele annak, hogy követni tudd az eseményeket, illetve megnézhesd a produkciót.

A program időtartama 90 perc.

Ajánlatunk


Zságer Balázs (live – album premiere) Abul Mogard (live) swanasa (live)

sors-diagnózis egy felvonásban Emese története se nem mese, se nem álom, hanem kortárs valóság. Portré egy nőről, egy társadalomról.

Közösségi színházi előadás a munka és a szabadidő viszonyáról

Ajánló


Rejtélyesség, egyfajta bizsergető idegenség és misztikum hatja át az előadást, bizonyos formáival és hangulatával Lynchet idézve(ki ne emlékezne a Twin…

Hová sodorja a szeszélyes tengerár a kis csónakot hajótörött utasaival, az angyali szépségű nyolcéves leánykával és az értelmes, talpraesett kilencéves…

A Willany Leó Improvizációs Táncszínháznak -az improvizáció műfajából kifolyólag- egyik fő jellemzője a kísérletezés, a folyamatos megújulás.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!