Program


KV Társulat: Euripidész: MÉDEIA

KV Társulat: Euripidész: MÉDEIA

Mi történik, ha egy látszólag jól működő házasságot hirtelen felrúg a férfi, és el akarja hagyni a nőt? Milyen kiutak maradnak a nő számára, ha ezt nem tudja, nem akarja elfogadni? Bevonhatja-e kettejük konfliktusába a gyerekeit?

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. november 23. hétfő, 20:00

„…De ilyenek vagytok ti nők - ha 

szerelem van minden jól van, ha a 

szerelem elmúlt semmi se jó nektek!...” Iaszón 

 

Mi történik, ha egy látszólag jól működő házasságot hirtelen felrúg a férfi, és el akarja hagyni a nőt? Milyen kiutak maradnak a nő számára, ha ezt nem tudja, nem akarja elfogadni? Bevonhatja-e kettejük konfliktusába a gyerekeit? 

 

Médea mindent feláldoz a szerelemért, de mégis elveszíti. Végzetes házasságuk felbomlása után vulkánként tombol, és féktelen bosszúba menekül. Nem válogat az eszközökben, kész gyermekei életét is feláldozni, hogy bosszút álljon, és megsemmisítse Iaszónt. 

 

Szereplők: RADNAY Csilla, SPIEGL Anna, SZÁGER Zsuzsanna, URBANOVITS Krisztina 

Látvány: SZABADOS Luca 

Bábkészítő: PALYA Gábor 

Produkciós asszisztens: CSEH Adrienn 

 

Rendező: CZUKOR Balázs 

 

Rakovszky Zsuzsa fordítása nyomán 

Külön köszönet: KARSAI Györgynek

Ajánlatunk


Közösségi színházi előadás a munka és a szabadidő viszonyáról

Magyar és térségbeli újcirkusz előadások, munkabemutatók, szakmai beszélgetések, közösségi események és a MUCH MORE Showcase, a cirkuszi számok & előadás koncepciók szemléje.

Az előadás akár egy (ön)gyógyító rituálé: Rodrigues és társulata a gyógyulás szellemeit - az encantadosokat - idézik meg. A címválasztás oka sokrétű: a munkafolyamat a covid-19 okozta egészségügyi válsággal összefüggésben indult és abból a vágyból született, hogy az encantadosok erői által varázsolják el a világot, és állítsák helyre annak törvényes rendjét. 11 táncos 140 színes takarót hív segítségül állandó alakváltáshoz.

Ajánló


A Willany Leó Improvizációs Táncszínháznak -az improvizáció műfajából kifolyólag- egyik fő jellemzője a kísérletezés, a folyamatos megújulás.

Megindító szellemidézés: a Börcsök Boglárka által készített videofelvételek és a precíz megszemélyesítés segítségével három elhunyt táncos elevenedik meg - és…

Hová sodorja a szeszélyes tengerár a kis csónakot hajótörött utasaival, az angyali szépségű nyolcéves leánykával és az értelmes, talpraesett kilencéves…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!