Program


MEO CULPA x Papp Norbert TIME-LAPSE

MEO CULPA x Papp Norbert TIME-LAPSE

Papp Norbert vizuális képzettársításai különös képzelőerőt és a hétköznapitól távol eső gondolkodásmódot takarnak. Egyéni látásmódú kompozícióinak központi témája mindig az Ember. Magabiztosan tárja elénk az olykor álmokból, olykor pedig a minket körülvevő életből merítkező pillanatokat.

MΣO CULPA x Papp Norbert: TIME-LAPSE

Egy világító asztal, egy maréknyi homok, néhány tűpontos kézmozdulat és egy improvizatív hangfolyam. A TIME-LAPSE élő homokanimációs live set alkotóinak egymásra reagáló, egymásba fonódó ritmusai és képkockái a gyorsan tovaillanó pillanatok sorában létező, efemer történetként tárul a szemünk elé. MΣO CULPA zenei motívumai az ethnotechno, downtempo, tribal, world music és jazz elemekből építkezve kontúrozza a homokszemekből kirajzolódó formákat, melyek saját képzeletünkben alakulnak tovább egy szubjektív jelentéstartalmú mítosz fragmentumaivá.

Papp Norbert vizuális képzettársításai különös képzelőerőt és a hétköznapitól távol eső gondolkodásmódot takarnak. Egyéni látásmódú kompozícióinak központi témája mindig az Ember. Magabiztosan tárja elénk az olykor álmokból, olykor pedig a minket körülvevő életből merítkező pillanatokat. Képein a klasszikus festészet szabályait és technikáit ötvözi a gondolat és a képzelet szabadságával.

Alkotók: PAPP Norbert, HEIM Roland
Kurátor: KOVÁCS Andrea
Együttműködő partner: Let it Be! art agency

Ajánló


Van egy pont, ahol dobbantani kell.

Az iskola már nem zárhat…