Program


Mi a tánc? 2 / Dokumentumfilm sorozat
5

Mi a tánc? 2 / Dokumentumfilm sorozat

A When the Beat Drops, Jamal Sims koreográfus első egészestés dokumentumfilmje. Nevéhez olyan projektek köthetők, mint a RuPaul Drag Race valóságshow, a So You Think You Can Dance tehetségkutató műsor, és a Cirque du Soleil Michael Jackson: The Immortal World Tour show-ja.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. október 10. szombat, 18:00

Mi a tánc? 2 - Dokumentumfilm sorozat
Ritmusváltás

A bucking, vagy más néven j-setting gyökerei a 70’-es évekre nyúlnak vissza, és Shirley Middleton, a Mississippi állambeli Jackson State Egyetem mazsorettjéhez köthetők.

A stílusra a „vezet és követ” formátum a jellemző, ahol egy táncos elindít egy energetikus mozdulatsort, melybe a többiek bekapcsolódnak. Az alaplépések olyan mazsorett mozdulatokra épülnek, mint a "J-Sette Walk", "Salt and Pepper", "Strut", vagy a "Tip Toe".

A ’70-es években, a stílusért rajongó afro-amerikai melegek bejártak a csapatok próbáira és fellépéseire, majd USA-szerte éjszakai klubokban adták elő, amit ellestek.

A When the Beat Drops, Jamal Sims koreográfus első egészestés dokumentumfilmje. Nevéhez olyan projektek köthetők, mint a RuPaul Drag Race valóságshow, a So You Think You Can Dance tehetségkutató műsor, és a Cirque du Soleil Michael Jackson: The Immortal World Tour show-ja. A film a bucking eredetét és fejlődését járja körül atlantai táncosok történetein keresztül, akik nappal kórházi dolgozók, tanárok, vállalati alkalmazottak, éjszaka viszont fergeteges bucking előadók, akik gyakran állásukat veszélyeztetik kettős életükkel.

Ajánlatunk


" .. reggel izzadva ébredünk és felsikoltunk hogy nincs ott a foga íve a nyakunkon csak egy hajszál a torkunkon és amikor már azt érezzük nincs tovább nem lehet tovább .. "

Üdv a parlamentben! Ragadd meg a távirányítót és szavazz! Oktatásügy, biztonságpolitika, polgári szabadságjogok, popzene - mondj véleményt és befolyásold a döntéseket! Az erőviszonyok az ülés során folyamatosan alakulnak. Találd meg a kimondott szó politikai szerepét újra – a maga nyers és mozgósító erejével együtt.

2021. június 18-án Gaby Pepito vőlegényével, Brian Laundrie-val útra kelt, hogy valóra váltsák sokak elérhetetlen álmát, és világgá menjenek egy lakóbusszal. Az út eredetileg októberig tartott volna, akkorra terveztek megérkezni a lány szüleihez.

Ajánló


Izgalmas utazás időben és térben. A táncosok közötti párbeszéd ebben a koreográfiában is repetitív mozdulatokra és ingamozgásra épül fel.

„Hogy lehet halálhírt hitelesen közölni színpadon? Betegségről, szeretteink haláláról nem könnyű fogalmazni. A téma epikus, bár hordoz magában abszurditást és…

Az előadás akár egy (ön)gyógyító rituálé: Rodrigues és társulata a gyógyulás szellemeit - az encantadosokat - idézik meg. A címválasztás…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!