Program


Aktuális előadások
Mi az, ami ma egy fiatalt alkotásra inspirál? A közege? Vajon a szűkebb, vagy a tágabb környezete?  A “Z” generáció útkeresése, trauma feldolgozása, kapcsolódás-vágya.

A saját hang kialakítása az alkotói folyamat szerves része, fókuszban a mozgás és a látvány fúziójával.  A legfrissebb generáció egymásra reflektálva, egymást inspirálva hoz létre etűdökre épülő produkciót. A táncosok a legfrissebbet, Mészáros Máté-ét mutatják meg tanult kortárstánc anyagukból, majd az egymásra készített saját alkotásaikkal mutatkoznak meg, már bevonva a tervező hallgatókat is a látvány megoldásába. Ezek után a textilesek megmutatják, mire inspirálták őket a táncosok videói, hogy aztán egy rendhagyó divatbemutatóban csúcsosodjon ki az est programja.

Szűcs Edit öltözék, jelmeztervező és Lőrinc Katalin táncművész évtizedek óta mentorálja egyetemisták kreatív tevékenységét. Időről időre fontosnak tartják megmutatni az állomásokat.

Stáblista

Moholy-Nagy Művészeti Egyetem (MOME)
Design INTÉZET / TEXTIL SZAK / jelmeztervező szakirány:
Tringer Bea, Kresz Dorka, Varjú Ágnes, Ellenbacher Ádám, Hoover Laura, Lóki Szimonetta, Kovács Andrea,  Szűcs Edit jelmeztervező, egyetemi adjunktus MOME

Magyar Táncművészeti Egyetem(MTE)
táncosok: Babácsi Ruszlán, Bondor Léna, Bondor Málna, Dorsich Hanna, Éles Míra, Gellért Gréta, Imely Dorka, Kathona Zorka, Kiricza Bence, Krasznai Árnika, Kótai Rozi Panna, Lászlóffy Emőke, Mészáros Hanna, Mohácsi Bora, Nagy Levente, Ónódy Ábel, Szabó Csenge

rendező: Lőrinc Katalin
technikus: Kálmán Salamon

Ajánló


Gondolat Plasztika

Pavel Sterec: A Selyemút – Bebalzsamozás és mumifikálás

Pavel Sterec: A Selyemút – Bebalzsamozás és mumifikálás
A több százmillió dolláros kínai befektetéssel támogatott, valaha volt egyik legnagyobb…

Van egy pont, ahol dobbantani kell.

Az iskola már nem zárhat magába. Még irányít, lehetőségeket mutat, de eljön…

„A Humans 2.0 (…) az a típusú előadás, amelynek az elején az ember tátva felejti a száját, majd a végén…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!