Program


OIEE - OFF BEAT ECHO
6

OIEE - OFF BEAT ECHO

Az előadás alapja Kocsis Bence OIEE nevű zenei projektjének Off Beat Echo című dala, mely a Chemical Brothers Grammy-díjas hangmérnöke, Steve Dub közreműködésével készült. Az egyén harcát a zajokért és a zajok ellen Simon Márton, költő és műfordító narrálja prózájával, valamint olyan előadók segítenek a megzenésítésében, mint Sena Dagadu, az Irie Maffia énekesnője.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: január 13. szombat, 20:00

OFF BEAT ECHO 12+
OIEE, Sena, Sasu, Simon Márton Karcis Gábor

Hova tűntél a zajban?

Pörögnek az információk, le sem tesszük a telefont a kezünkből, a körülöttünk lévők történetei csak pillanatnyi villanások, ahogy a képek, a hangulatok vagy a saját életünk is: az egyén figyelme a legfontosabb érték. De hova tűntél Te a zajban? – keresi a választ Kocsis Bence (OIEE) egy összművészeti előadásban, amelyben a zene, az irodalom és a tánc összefonódik a fantáziával egy többdimenziós vizuális élmény során.

Az előadás alapja Kocsis Bence OIEE nevű zenei projektjének Off Beat Echo című dala, mely a Chemical Brothers Grammy-díjas hangmérnöke, Steve Dub közreműködésével készült. Az egyén harcát a zajokért és a zajok ellen Simon Márton, költő és műfordító narrálja prózájával, valamint olyan előadók segítenek a megzenésítésében, mint Sena Dagadu, az Irie Maffia énekesnője. Ingereinket és gondolatainkat Sasu performansz művész, koreográfus kelti életre, így a  fekete teret nem csak a zene, de a tánc és egy látomásos képi világ, a belső folyamatok villódzó kivetülései töltik meg, melyek különböző területről érkező művészek reflexióiból születtek.

Alkotók
Kocsis Bence - rendező, látvány, ének,zene
Karcis Gábor - mapping
Simon Márton - szöveg
Sasu - koreográfia, tánc
Sena -  ének
Boros Levente - dob
Körei Sándor - díszlet
Vaga Tamás - zene

Ajánlatunk


SUB.LAB.PRO The Ensemble Programnak egy 9 hónapos kreatív platform pályakezdő táncosok számára. Professzionális társulati munkakörnyezetet imitálva kreatív alkotások réven teljes eszköztárat kínál az Ensemble táncosainak a professzionális művészeti területen való boldoguláshoz.

részvételi cirkuszi show kísérleti munka bemutatója

előbemutató - színház A szerző azonos című kötetének egy drámai részlete 12+ 90'

Ajánló


A Willany Leó előadásoknál az a koncepció, hogy nincs koncepció. Különböző műfajokból érkező előadók találkoznak a Trafó stúdiójában azzal a…

#teisjobbankedveledakígyókatazénbizonytalanragyogásúhajamnál #minekvagyokilyenrongyoskisnudli #zsibbadt

Az előadás akár egy (ön)gyógyító rituálé: Rodrigues és társulata a gyógyulás szellemeit - az encantadosokat - idézik meg. A címválasztás…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!