Program


T+U vol. 6 - ACID lapszámbemutató

T+U vol. 6 - ACID lapszámbemutató

Mottó: "Világ pszichonautái, egyesüljetek!"

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. december 22. szerda, 18:00

T+U vol. 6 - ACID lapszámbemutató

Idén karácsonytól a savról többé már nem a halászlevek, töltött káposzták és bejglik okozta gyomorégés és reflux panaszok fognak eszedbe jutni. A T+U legújabb, “ACID” tematikájú lapszáma ugyanis ezúttal a sav politikai és kulturális allegóriáját hozza el az ünnepi fa alá. A T+U vol. 6. ACID kiadványa a fennálló rend lúgos mocsara helyett a savasítás forradalmát és molekuláris apoteózisát ünnepli. Ennek megfelelően a lapszámbemutató egy olyan egész estés közös trippelés formájában fog megvalósulni, amelyben különféle előadói műfajok (zenei improvizáció, előadás, felolvasás, performansz) keverednek majd organikus módon egymással. Vagyis: “minden, ami rendi és állandó” feloldódik majd a Nagy Kozmikus Savban.

A rituális savasítást celebrálják:
12z (Kristóf Márton, Porteleki Áron és Szabó Bálint)
Matt Colquhoun (UK)
Maria Jančová (SK) és Václav Janoščík (CZ)
T+U (Fridvalszki Márk, Miklósvölgyi Zsolt és Nemes Z. Márió)

A rendezvény kizárólag oltási igazolvánnyal és maszkban látogatható.

Ajánlatunk


A Willany Leó előadásoknál az a koncepció, hogy nincs koncepció. Különböző műfajokból érkező előadók találkoznak a Trafó stúdiójában azzal a céllal, hogy egy olyan előadást hozzanak létre amiről még ők sem tudnak semmit. Minden szerdán 21:30-tól várunk Titeket a Trafó stúdiójában!

2021. június 18-án Gaby Pepito vőlegényével, Brian Laundrie-val útra kelt, hogy valóra váltsák sokak elérhetetlen álmát, és világgá menjenek egy lakóbusszal. Az út eredetileg októberig tartott volna, akkorra terveztek megérkezni a lány szüleihez.

Ajánló


Megindító szellemidézés: a Börcsök Boglárka által készített videofelvételek és a precíz megszemélyesítés segítségével három elhunyt táncos elevenedik meg - és…

#teisjobbankedveledakígyókatazénbizonytalanragyogásúhajamnál #minekvagyokilyenrongyoskisnudli #zsibbadt

Kelet kapuja, végállomás. Vasutas stand-up lokálpatrióta ízzel, videókkal, hangjátékkal, nosztalgiával és egy vasúti tekerős izével. Háda Fruzsina hazatér szülővárosába, Záhonyba,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!