Program


UH Fest: Coby Sey, Kee Avil

UH Fest: Coby Sey, Kee Avil

UH Fest 2022

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. október 15. szombat, 22:00

Coby Sey, Kee Avil

Coby Sey a délkelet londoni pezsgő zenei színtér kulcsfiguárja, a kísérleti r&b, a poszt-triphop, a jazz, az improvizáció, a grime és a klubzene határain egyensúlyozó énekes, dj és producer; Mica Levi, Tirzah, Babyfather (Dean Blunt), Klein és Kwes rendszeres alkotótársa; a CURL kollektíva alapító tagja, illetve az NTS rádió rezidense.

Coby Sey évek óta érlelődő zenei víziójának régóta várt csúcspontja a most szeptemberben megjelenő első szólólemeze, a Conduit, amelyet új koncertműsor kísér, színpadon pedig Ben Vince, Momoko Gill és Alpha Maid a társai – szintén nem ismeretlen figurák. Velük mutatja be lemezét az UH Fest keretén belül is, a Trafó nagytermében.

Az este másik vendége a montréali Vicky Mettler avantpop projektje, a Kee Avil, amely elektroakusztikus érzékenységgel nyúl a dalstruktúrához, bontja le és építi újjá szépséges, hátborzongató kompozíciókká. Gitáros-elektronikus dekonstruált dalait épp úgy hasonlítják Scott Walkerhez és a Coilhoz, mint a korai PJ Harvey-hoz vagy a kései Juana Molinához.

Első nagylemezét tavasszal jelentette meg a Constellation gondozásában, azelőtt pedig olyan nevekkel állt színpadra, mint Bill Orcutt, a Fly Pan Am, Marc Ribot vagy épp a Pere Ubu.

Ajánlatunk


Zságer Balázs (live – album premiere) Abul Mogard (live) swanasa (live)

sors-diagnózis egy felvonásban Emese története se nem mese, se nem álom, hanem kortárs valóság. Portré egy nőről, egy társadalomról.

Ajánló


Rejtélyesség, egyfajta bizsergető idegenség és misztikum hatja át az előadást, bizonyos formáival és hangulatával Lynchet idézve(ki ne emlékezne a Twin…

2021. június 18-án Gaby Pepito vőlegényével, Brian Laundrie-val útra kelt, hogy valóra váltsák sokak elérhetetlen álmát, és világgá menjenek egy…

„Auto-bio-koreo-gráfia”, aminek lehetett volna az az alcíme, hogy „tánc az AIDS-től a klímaválságig”. Jérôme Bel elmerül a saját életrajzában és…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!